maanantai 2. marraskuuta 2015

Työpajassa pohdittiin sosiaalisen median pelisääntöjäSosiaalisen median pelisäännöt

Maanantaina 2.11 järjestettiin Topeliussalissa sometyöpaja sekä lukiolaisille että Keudan opiskelijoille. Työpajassa esitettiin mm. näytelmiä ja videoita, joita oppilaat ja opettajat olivat tehneet etukäteen tilaisuutta varten. Ne toimivat pohjustuksena raadille, joka keskusteli erilaisista sosiaaliseen mediaan liittyvistä asioista ja ongelmista. 


Keskustelemassa oli opettajien lisäksi myös oppilaita, jotta nuoret saisivat paremmin äänensä kuuluviin. Sohvaraadissa oli Sipoon lukiosta Sam Luhtanen, Jesse Partanen ja Saika Teerikangas. Keudan opiskelijoita olivat Jesse Haapala ja Emppu Hailio. Opettajat olivat Eveliina Laurila (Keuda), Juha Kuusela ja Anri IkäläinenLisäksi haastateltiin kouluhenkilökunnasta terveydenhoitajaa, psykologia ja kuraattoria, ja kysyttiin, miten he näkevät sosiaalisen median vaikutukset nuoriin

Sometyöpaja otti myös katsojia mukaan äänestyksillä, jotka liittyivät jokaisen omiin some-tottumuksiin ja lopussa oppilaat saivat itse ehdottaa yhteisiä sosiaalisen median pelisääntöjä.
Kiitos kaikille sometyöpajan järjestäjille!

Rosanna Rydman
Kuvat: Riikka Huikuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti